Partner:
Date:februar 29, 2016

Fremtidsorienteret lederskab for kommunale topledere

Vi inviterer dig til seminar om fremtidsorienteret lederskab. Seminaret er henvendt til dig, der arbejderFremtiden-nu-oplaeg på direktør- eller chefniveau eller i planlægnings- og udviklingsafdelinger i en kommune, og som har udvikling og strategi som en del af dine opgaver. Som leder i en kommune kan det være svært at få tid og plads til fremtiden, men det er nødvendigt.

Fremtiden er blevet påtrængende nutid med bl.a. befolkningens aldring, vækstkrav, ny teknologi og global flygtningekrise, der er blevet en lokal realitet.

I skal selvfølgelig levere på kravene her og nu, men I skal også mere end det. I har ambitioner om at tage ansvar for fremtiden og om at præge udviklingen. Det er fremtidsorienteret lederskab. Det sætter vi fokus på med dette seminarforløb. Vi inviterer dig til fremtiden – og tilbage igen. Du møder de tendenser, der former fremtiden, og vi opstiller de mulige og sandsynlige scenarier for kommunernes fremtid. Du får lejlighed til at arbejde med din kommunes visioner og strategiske mål, og mulighed for at formulere de skridt, der kan realisere dem.

Program her.