Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/c/2/publicfutures.dk/httpd.www/wp-content/themes/modernize/header.php on line 66
Partner:Velux Fonden
Date:februar 24, 2015

Velux Fonden/HOF – In100Y

En ambitiøs seminarrække, der samlede mere end 170 eksperter, tænkere og praktikere fra en lang række forskellige fagomårder. Projektets fulde titel var: ”In 100 years – starting now. Reworking sustainability and growth”. Ved at tage et 100-årigt perspektiv,inddrage personligheder med mangfoldige baggrunde og skabe anderledes rammer for interaktion mellem deltagerne, åbnede projektet for nye ideer, helhedsforståelser og synteser. Seminarerne, som alle strakte sig over to dage, integrerede vidensdeling, performance og aktiv ideudvikling.

”In100Y” var et stort og ambitiøst projekt. Det gjaldt antallet af deltagere, der alle var håndplukkede og personligt inviteret, det gjladt seminarernes koncept og indhold, det gjaldt bredden i faglighed, og dybden i arbejds- og co-creationindsatsen, og det gjaldt rækkevidden af tidsperspektivet. Det var samlet set et enestående stykke anderledes fremtidsforskning, der bl.a. mundede ud i beskrivelsen af to 100-års scenarier for ”preferred futures”, hhv. Man-made world og Power of Nature. Scenarierne var direkte inspireret af seminarerne og samlede mange elementer til to alternative helhedsbilleder for verden i år 2112. Hele projektet blev præsenteret, dokumenteret og afrapporteret i et gennemarbejdet 166 siders engelsksprroget magasin af internationalt tilsnit. Projektets internet-site er in100Y.dk, hvor materialet forefindes.

Reference: Helene Bjerre-Nielsen, fondsråd, programansvarlig

6751339499_8470329083_z