Public Futures on tour

Vi rejser igen. Sammen med Wonderful Copenhagen er vi i gang med en hel lille turné, der bringer os til Stockholm, Oslo, Hamburg og London. Det handler om scenarier for Business Travel, som vi har udviklet sammen med netop Wonderful Copenhagen.

“Copenhagen is ready!”, erklærer Wonderful Copenhagen sammen med byens hoteller, venues, restauranter, attraktioner, turismeservicevirksomheder m.fl. Og det er der overhovedet ingen tvivl om efter en krise, der har været historisk hård ved netop disse brancher.

Spørgsmålet er, hvordan verden ser ud efter corona. Vil pandemien vise sig at gå over – som et alvorligt chok, der bliver overvundet? Eller vil den sætte sig som en kronisk tilstand? Og vil branchen afvente begivenhederne og tilpasse sig løbende, eller vil den gå efter en bevidst og grundlæggende transformation?

Bliver det “Business Unusual”? “Wake-up Call”? “License to Operate”? Eller måske “My Journey”? Det er titlerne på de fire scenarier. Man summer over det i København – og nu også i Stockholm, Oslo, Hamburg og London.